Hoppa till innehåll →

Fondstrategin lönar sig

För ett tag sedan ökade jag risken i fondportföljen och har avancerat ordentligt i Fondmästerskapen. Dagens placering är den bästa hittills 311.
Jag har noterat att även mitt riktiga fondsparande utvecklat sig helt ok senaste två veckorna och stigit med cirka 7 procent.
I Fondmästerskapen har jag placerat 40 procent av mina virtuella pengar i Simplicity Indien. Den fonden hade nämligen gått dåligt samtidigt som Indien är en av de mer hypade marknaderna. Men faktum är att också övriga fonder i tävlingsportföljen gått bra även om Simplicity Indien ökat med 5,73 procent. Den enda fond som ligger back för stunden är HQ Kinafond som backat 1,75 procent.
På en dryg vecka har jag tagit in ett försprång på över tusen placeringar, men jag misstänker att det kommer att vara mycket tuffare att ta sig in på topp 100 än det var att ta sig in på topp 500.
Andra bloggar om:
, , , , .

Publicerat i Okategoriserade

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *